Naantalin SuperTreeneissä 60 uutuustuntia

Turun Urheiluliiton järjestämissä SuperTreeneissä 13.3. iloa ja inspiraatiota on luvassa niin aloittelijoille kuin aktiiviharrastajillekin. Kuva: Ragip Önsoy.

NAANTALI. Naantalin Maijamäen liikuntahallissa sekä Naantalin Kylpylän tiloissa järjestettävissä SuperTreeneissä sunnuntaina 13. maalikuuta on tarjolla yli 80 liikunnallista tuntia sekä 18 luentoa. Tuntien joukossa on 60 uutta tuttavuutta aikaisempien vuosien supertreenikävijöille.

Ohjelmassa uutuutena on muun muassa ulkotuntivalikoima, josta löytyy niin juoksua ja geokätköilyä kuin Street Workouttiakin. Haastetta kaipaaville uutuustunneista sopivat esimerkiksi tehokkaasti sykettä nostavat ja aineenvaihduntaa aktivoivat HydroFit-tunnit sekä pilatesta ja kuntonyrkkeilyä yhdistävä Piloxing. Erilaiset joogatunnit sen sijaan ovat omiaan rauhoittamaan treenirytmiä ja sopivat kaikentasoisille liikkujille. Tanssitunneilla lanteiden annetaan keinua muun muassa salsan, reggaetonin, cabaretin, cha chan ja afron tahdissa.

Luennoilla perehdytään esimerkiksi ravintoon, äitiyteen, parisuhteen hoitoon, arjen hallintaan, motivointiin ja muotiin.

Tapahtumakoordinaattori Krista Arponen painottaa vapaaehtoisten työpanoksen tärkeyttä supertreenipäivän onnistumiseksi vuodesta toiseen.

– Jo 24. kertaa järjestettävän tapahtuman tuotto käytetään Turun Urheiluliiton lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksien lisäämiseen, liikuntatilojen ylläpitämiseen, uusien tuntivalikoimien kehittämiseen ja ohjaajien koulutuksiin.

Katariina Mäkinen-Önsoy