Yhteisvastuukioski tarjoaa herkkuja Impivaarassa ulkoileville

SEURAKUNTA. Perinteinen Yhteisvastuukioski on avattu Impivaaran hiihtolatujen kupeeseen Kurrapolun päähän jo yhdennentoista kerran. Punainen mökki on odotettu näky ulkoilijoille ja mäenlaskijoille, jotka kaipaavat lämmikettä ulkoilun lomassa.

Kioski on auki viikonloppuisin klo 11 alkaen. Lisäksi kioski on auki laskiaistiistaina 9.2. sekä hiihtolomien aikaan viikolla 8 joka päivä. Muina arkipäivinä kioski auki ryhmille sopimuksen mukaan.

Myynnissä on lämmintä juotavaa ja pikkupurtavaa, makkaraa ja Yhteisvastuu-tuotteita. Laskiaissunnuntaina tarjolla on lisäksi hernerokkaa. Suksilainaamosta löytyvät hiihtovälineet niin pienille kuin suurillekin. Myös viereistä pulkkamäkeä kannattaa tulla testaamaan kauempaakin.

Vuonna 2016 Yhteisvastuu-keräyksellä kerätyillä varoilla torjutaan nuorten syrjäytymistä Suomessa ja Ugandassa. Suomessa yhteistyökumppanina on vuonna Suomen Partiolaiset. Ugandaan apu menee Kirkon Ulkomaanavun kautta. Yhteisvastuukioskista saatavat tulot menevät vuoden 2016 Yhteisvastuukeräykselle.