Raision kaupunki kutsuu asukkaita viestintäraatiin

RAISIO. Raision kaupungin viestintää pyritään parantamaan jatkuvasti ja nyt yhdessä raisiolaisten kanssa. Kaupunki perustaa viestintäraadin, joka on asukkaiden ääni viestinnän kehittämiseen: Miten tavoitamme yhä useamman raisiolaisen, yhä useammin ja entistä mielenkiintoisemmin?

Viestintäraatiin voi ilmoittautua mukaan 14.2. mennessä osoitteessa www.raisio.fi/viestintaraati. Ammatillista viestinnän osaamista ei tarvita – mutta se ei suinkaan ole este. Pääsääntöisesti kuitenkin riittää, että on kiinnostunut kaupungin viestinnästä ja halukas keskustelemaan, pohtimaan ja miettimään parannuskohteita.

Viestintäraati toimii vapaaehtoispohjalta eikä se ole kaupungin virallinen toimielin. Raati kokoontuu viisi kertaa vuoden 2016 aikana. Tapaamisten välissä raatilaisia voidaan herätellä myös sähköpostikyselyin – ja raatilaiset saavat toki olla yhteydessä kaupunkiin päin useamminkin.

Raatiin otetaan mukaan 20 mahdollisimman erilaista raisiolaista.