MYNÄlife -hanke kääntää Mynämäen asukasluvun kasvu-uralle

MYNÄMÄKI. Mynämäessä on päätetty kertaheitolla siirtyä muuttovoittoisten kuntien joukkoon. Vastikään startannut MYNÄlife -asukashankintahanke uskoo kääntävänsä askukasluvun kehityksen kasvu-uralle tuomalla uudella, raikkaalla tavalla esille ainutlaatuista mynämäkistä elämäntyyliä ja kohottamalla kuntalaisten yhteishenkeä sekä kotiseutuylpeyttä.

MYNÄlife -hanke toteutetaan pitkälti paikallisten yhdistysten ja toimijoiden tuottamana talkootyönä. Vetovastuussa on Mynämäen Seudun Pienkiinteistöyhdistys ry, ja sopimuksellisena mukana ovat lähes kaikki paikalliset kyläyhdistykset. Hanketta vetämään on palkattu projektipäällikkö, jonka tehtävänä on tuottaa hankkeen markkinointiviestintään ja tiedottamiseen liittyvät ammattiosaamista vaativat työtehtävät, sekä ohjata ja koordinoida yhdistysten tekemää talkootyötä.  Hankkeen mahdollistaa Maaseudun kehittämisyhdistys Ravakka ry:n Loisto –strategian puitteissa myöntämä hankerahoitus.

Hankkeessa tehdään mm. sissimarkkinointia, osallistutaan messuille ja tapahtumiin, kartoitetaan tonttitarjontaa ja tehdään esitteitä sekä tuotetaan uudenlainen, paikalliseen elämäntyyliin keskittyvä lifestyle-lehti. Hankkeessa tehdään toimenpiteitä myös asukasviihtyvyyden parantamiseksi. MYNÄlife rantautuu laajasti myös sosiaaliseen mediaan ja pyrkii tätä kautta saavuttamaan Mynämäestä kiinnostuneita kohderyhmiä.

MYNÄlife -hanke starttaa näkyvästi osallistumalla Rakenna&Sisusta -messuille 12.–14.2. Turun Messukeskuksessa, yhteisosastolla Mynämäen kunnan kanssa. Mainiota mynämäkistä menoa messuilla esittelee talkoolaisten lisäksi osastolla vieraileva kauppaneuvos Jethro Rosted.