Lentopalloa Yhteisvastuun hyväksi Littoisissa

SEURAKUNTA. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä ja Valkoiset Pantterit järjestävät viidettätoista kertaa lentopalloturnauksen Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Littoisten monitoimitalossa isketään palloa hyvän asian puolesta lauantaina 6.2. klo 9.10 alkaen. Avauspuheen pitää lentopalloliiton kunniapuheenjohtaja, kansanedustaja Olavi Ala-Nissilä.

Turnaukseen osallistuu kolmetoista joukkuetta Varsinais-Suomesta ja Uudenmaalta sekä yksi Etelä-Pohjanmaalta. Seurakuntien joukkueita ovat Valkoiset Pantterit Turusta, Kappelipalloilijat Espoosta ja Kristiinankaupungin seurakunnan joukkue. Joukkueista tunnetuimpia ovat Sikariporras Espoosta ja Well Parrat Turusta, jotka pelaavat myös veteraanisarjojen SM-kilpailuissa. Kilpasarjan lisäksi turnauksessa on myös kuntosarja.

Joukkueiden osallistumismaksut menevät Yhteisvastuukeräykseen. Lisäksi turnauspäivän aikana myydään kahvia ja pullaa keräyksen hyväksi. Yleisö on tervetullutta katsomaan otteluita.

Turnauksen yhteistyökumppaneita ovat Viking Line, Kaarinan kaupunki, Holiday Club, OP Turun seutu ja Raision Loimu.