YRITYSUUTISET. Holiday Club Caribian remontti etenee hyvää vauhtia. Palvelukonseptin laajentuessa kylpylähotellin yhteyteen avataan lisäksi kaksi uutta ravintolaa, SuperPark-aktiviteettipuisto sekä Villas-lomahuoneistojen kylä.

Remontin myötä uudistetun ilmeen saavat talon 175 hotellihuonetta. Osa huoneista on perheille ja kaveriporukoille sopivia lock off -huoneita, jotka yhdistyvät toisiinsa yhteisen oven välityksellä.

Saneeraamme lomakeskuksemme tilat vastaamaan laatua ja elämyksellisyyttä arvostavien lomailijoiden ja kokousmatkailijoiden tarpeita. Kylpylä ja sen ympärille kietoutuvat monipuoliset viihde- ja hyvinvointipalvelumme kutsuvat rentoutumaan ja inspiroitumaan etelänmerien henkeä huokuvassa ympäristössä, kertoo Caribian Resort Manager Jussi Valtola.

Tähän mennessä remontoituna on 24 huonetta ja loput valmistuvat vuoden 2016 kuluessa. 3,5 miljoonaa euroa maksava remontti on suunniteltu niin, että se ei häiritse hotellissa lomailevia asiakkaita.

Holiday Club tuo Turkuun myös kokonaan uuden lomailu- ja majoituskonseptin, Holiday Club Villaksen. Caribiaan rakennetaan 57 tasokasta Villas-lomahuoneistoa. Yhden tai kahden makuuhuoneen, 39–67 m2:n asunnot ovat omistajiensa omassa tai heidän perheidensä käytössä. Muina aikoina ne ovat Holiday Club -vuokrauksessa osana Caribian majoituskapasiteettia. Näin myös hotellivieraiden on mahdollista majoittua hyvin varusteltuun ja tilavaan lomahuoneistoon. Villas-lomahuoneistojen rakentaminen käynnistyy vuoden 2016 aikana.

Holiday Club on jo pitkään tehnyt yhteistyötä kahden suositun ravintolaketjun; Classic Pizzan ja O’Learysin kanssa.

Caribian Classic Pizza avasi ovensa keskiviikkona 10.2., kun taas O´Learys-ravintola avaa tällä viikolla. Pääsiäiseksi valmistuu sen sijaan liikunnallinen aktiviteettipuisto SuperPark. 2600 -neliöinen SuperPark koostuu kolmesta osasta: lapsille suunnatusta seikkailualueesta, urheilulajien testaamiseen soveltuvasta Game Arenasta sekä freestylehallista, jossa voi esimerkiksi skeitata, pomppia maailman tehokkaammilla trampoliineilla tai testata taitojaan huimalla ilmavolttiradalla. Aktiviteettipuiston rakentamiseen investoidaan noin 1,3 miljoonaa euroa.

Kokonaisuudessaan Caribian investoinnit ovat lähes 20 miljoonaa euroa.