Loimun pelaajistoon merkittäviä muutoksia

LENTOPALLO. Vuoden ensimmäiset päivät tuovat isoja muutoksia Loimun kokoonpanoon, sillä joukkueen kolmesta passarista kaksi vaihtaa maisemaa. Testissä ollut Jace Olsen poistui Suomesta jo ennen joulua ilman sopimusta. Hän oli hyvä peluri ja positiivinen kentän ulkopuolellakin, mutta hän ei täyttänyt kaikkia niitä kriteerejä, joita Loimussa on mahdolliselle täsmähankinnalle asetettu.

Pätkätyöläiseksi alun alkaenkin Loimuun tulleen Kasper Vuorisen ainakin toistaiseksi viimeiseksi peliksi Loimun paidassa jäi sunnuntainen ViLePan juhlaottelu, jonka jälkeen hän matkusti Tshekkiin. Vuorinen edustaa loppukauden Tshekin Extraliigassa pudotuspelipaikasta taistelevaa VB Oddil Pribramia, joka tarvitsi uutta passaria ykköspassarinsa loukkaannuttua. Sekä Loimu että Vuorinen ovat erittäin tyytyväisiä kauden alkuosaan.

– Loimu tarjosi alkukauteen erinomaisen mahdollisuuden ja tämä oli todella mukava pätkä, hyvähenkinen joukkue ja mahtavia ihmisiä! Pribram on kuuleman mukaan lentopallohullu pikkukaupunki, kuten aikaisemmin kokemanikin, mm. Loimaa, Kokkola, Gonbad ja Raisio. Odotan siis innolla lentopalloilua uudessa maassa. Torstaina on ensimmäinen matsi Ostravassa pitkän bussimatkan takana, kommentoi jo Tshekissä oleva Vuorinen.

Kesästä asti joukkueessa mukana ollut Oskari Eko se sijaan lähtee Loppiaisen jälkeen Imatralle Rajavartiolaitoksen oppiin. Ekon peliaika on jäänyt liigaotteluissa melko vähiin, mutta hänen roolinsa sekä harjoituksissa että otteluissa taktisissa syöttövaihdoissa on ollut tärkeä. Eko saattaa jatkossakin olla Loimun kokoonpanossa viikonloppuisin, mutta arkipäivät kuluvat jatkossa koulun penkillä Imatralla.

Loimun kokoonpanon palaset ovat siis vähän auki laitapelaajien ja toisen passarin osalta. Loimun johtoporras on pohtinut tulevia mahdollisia liikkeitään maltilla ja tiedottaa asioista lähiaikoina. Jotain uutisoitavaa pitäisi olla tarjolla ennen seuraavaa liigaottelua, joka on kotisalissa VaLePaa vastaan lauantaina 16. tammikuuta.