LOIMU HAMUAA YHÄ YLÖSPÄIN

LENTOPALLO. Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu tänään tiistaina 26.1. klo 18.30 Raisiossa, jonne saapuu tällä kertaa vieraita pääkaupunkiseudulta. Pääosin nuorista tulevaisuuden nimistä koostuva KoVe on pelannut alkukauden hieman alavireisesti ja joukkueella on tilillään vasta kaksi voittoa. Nämä molemmat ovat tulleet Team Lakkapäästä viiden erän taistelun jälkeen. KoVe avasi uuden vuoden pelaamalla Loimun kanssa harjoitusottelun Nummelassa. Ottelu päättyi vajaamiehisen Loimun 3–2 voittoon, mutta sen jälkeen pelatuissa Mestaruusliigaotteluissa KoVe on osoittanut piristymisen merkkejä napsimalla pisteen Riennolta ja Hurrikaanilta.

Loimu on tällä hetkellä noussut Mestaruusliigan kuntopuntarissa 4. sijalle ja sarjataulukossakin sijoitus kohenee, kun otteluita on pian sama määrä pelattuna muiden joukkueiden kanssa. Loimulla on tiistai-iltaan vain yksi tavoite ja se ei ole perisuomalaisittain oman parhaan tekeminen ja pelin jälkeen tarkistaminen mihin se riitti. Vaikka Mestaruusliiga on tasaisempi kuin kenties koskaan, on Loimun ainoa tavoite tiistaille täysi kolmen pisteen kotivoitto.

Joukkueiden tärkeimmät pelaajat, Ossi Rumpunen ja Toni Kankaanpää, olivat kesällä joukkuekavereita, kun he olivat edustamassa Suomea ”haastajamaajoukkueen” kanssa Bakussa järjestetyissä European Gamesesissa. Nyt kaverukset ovat eri puolilla verkkoa ja yrittävät kapteeneina johdattaa oman joukkueensa voittoon.

KoVe-ottelun jälkeen Loimun matka jatkuu maantieteellisestikin ylöspäin, kun viikonloppuna on ohjelmassa vierastupla Rovaniemellä ja Oulussa.