MUODOSTELMALUISTELU. Naantalilainen VG-62 Taitoluistelu järjestää 6. tammikuuta 2016 HK Areenalla muodostelmaluistelun kutsukilpailut. Kilpailuun osallistuu noin 33 joukkuetta. Kilpailusarjoja on yhteensä kuusi kappaletta, nuorisosarjoista aina aikuisikäisiin asti. Joukkueita osallistuu kisaan Naantalista, Turusta, Raisiosta, Porista, Raumalta, Kaarinasta, Salosta, Raumalta, Seinäjoelta, Riihimäeltä, Oulusta ja pääkaupunkiseudulta. Luistelijoita kilpailuun osallistuu noin 600 ja viime vuoden perusteella kisaa seuraamaan odotetaan noin 800 luistelusta kiinnostunutta katsojaa.

VG-62 taitoluistelussa on muodostelmajoukkueet seuraavissa sarjoissa: tulokkaat, minorit, kansalliset juniorit, SM-noviisit, SM-juniorit, kansalliset seniorit sekä aikuiset. Naantalin muodostelmajoukkueet ovat saavuttaneet menestystä tällä kaudella. SM-juniorijoukkue Sun City Swing sijoittui sekä 1. että 2. SM-valintakisoissa erinomaisesti sijalle 4 ja varmisti SM- finaalipaikkansa jo 1. SM-valintakisoissa.

Joukkue kisaa tällä kaudella upeilla ohjelmilla, joista mukaansatempaava We are here to entertain you on joukkueen lyhytohjelma ja voimakas Game or life- what is real? -vapaaohjelma. Swingit valittiin kauden alussa maajoukkueen haastajajoukkueeksi, mikä on motivoinut joukkuetta entistä ahkerampaan harjoitteluun ohjelmiensa parissa.

SM-noviisijoukkue Sun City Synchro sijoittui 1. SM-valintakisassa sijalle 10 ja pystyi 2. valintakisassa parantamaan hienosti sekä pistesaalistaan että sijoitustaan. Tämä varmisti, että kisojen toiseksi nuorin joukkue nähdään helmikuun lopun SM-finaalissa. Joukkue kilpailee tällä kaudella ohjelmallaan Glorious Adventures.

Kansallisten sarjojen joukkueet avasivat kisakautensa 21.–22.11. järjestetyissä kansallisten sarjojen valintakisoissa Jyväskylän Synergia Areenalla. Minorijoukkue Sun City Sweets avasi kisakautensa sijoittumalla kuudenneksi omassa sarjassaan ja lunastamalla paikan loppukilpailuun. Sweetsien ohjelma on tällä kaudella vauhdikas ja värikäs Viidakkokarnevaalit. Kansalliset juniorit joukkue Sun City Sound kisaa tällä kaudella hienolla, tummanpuhuvalla ohjelmalla Evil Dolls, joka kertoo tarinan riivatuista nukeista. Kansalliset seniorit joukkue Sun City Souls joukkueen teemana on tällä kaudella Crazy Circus. Molemmat joukkueet kisasivat Jyväskylässä hienon ohjelman ja joukkueet saivat kisan päätteeksi pronssiset mitalit kaulaansa.

Vuoden tauon jälkeen uusiutuneena kilpajäille palannut aikuisjoukkue Sun City Secret kisasi niin ikään hienot kisat sijoittumalla viidenneksi ohjelmallaan Killer Queen. Tulokasjoukkueen Sun City Sequinsin debyytti valloittavalla Late Lammas -ohjelmallaan tapahtui puolestaan 29.11. pidetyissä kutsukisoissa Raumalla, josta joukkue toi kotiin hopeaa. Minorit voittivat samassa kisassa oman sarjansa.