Varissuon uudenvuoden ilotulitus entistä komeampi

Varissuon Lämpö Oy:n perinteinen uudenvuoden ilotulitus järjestetään Varissuon kentällä 31.12.2015 kello 20.00.

– Ilotulitus on perinne vuosituhannen vaihteesta. Tällä kertaa ilotulitus on muutamia edellisvuosia komeampi, sillä lupaviranomainen sallii tänä vuonna isommat, jopa 400 metrin nousukorkeuteen pystyvät raketit, kertoo Varissuon Lämpö Oy:n toimitusjohtaja Mauri Kivilaakso.

Tapahtuma järjestetään jo iltakahdeksalta, jotta lapsiperheet voivat siihen osallistua.

– Toivomme että tapahtuma vähentää tarvetta omien ilotulitteiden hankintaan. Näin roskaa syntyy vähemmän. Tapahtuma on aina sujunut mukavasti ilman järjestyshäiriöitä, mutta omat tulitteet on jätettävä kotiin, jotta väkijoukossa ei satu vaaratilanteita, Kivilaakso muistuttaa.

– Pienten lasten ja koirien osalta tulee arvioida onko tapahtuma sopiva. Toivotamme kaikki tervetulleiksi ilotulitusta seuraamaan, myös Varissuota ympäröiviltä asuinalueilta, sanoo Kivilaakso.