Joulupuu-keräyksellä joulumieltä Naantalin, Raision ja Maskun perheille

JUHLAT. Valtakunnallisen Joulupuu – hyväntekeväisyyskeräyksen avulla jaetaan jouluiloa ja tehdään lahjahaaveista totta. Raisio-Naantalin Nuorkauppakamari yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistysten kanssa organisoi tänä vuonna jo seitsemännen kerran paikallisen Joulupuu-keräyksen Naantalissa, Raisiossa ja Maskussa.

Hyväntekeväisyyskeräys toteutetaan ajalla 28.11–9.12.2015. Ideana on tarjota ihmisille ja yrityksille helppo tapa saada hyvä joulumieli ja levittää sitä eteenpäin. Hyväntekeväisyysprojekti keräsi viime vuonna Naantalin, Raision ja Maskun vähävaraisille lapsiperheille yli 1600 lahjaa ja 250 ruokalahjakorttia. Apua jouluilon saavuttamiseksi tarvitaan taas tänä vuonna.

Jouluilon jakaminen oman paikkakunnan lapsiperheille on keräyksen avulla todellakin hyvin helppoa. Valitse kuusesta mieleinen lahjansaajan kortti (esim. poika 11 v.), hanki lahja valitsemallesi lapselle, paketoi lahja ja kirjoita korttiin mitä lahja sisältää. Lahjan tulee olla uusi ja käyttämätön tai itse tehty. Kiinnitä kortti lahjaan ja tuo se Joulupuu-keräyspisteeseen 9.12. mennessä.

Joulupuun löydät K-market Tasalasta ja Myllyn Prismasta Raisiosta, K-supermarket Ukko-Pekasta Naantalista, K-market Maskusta, sekä Rymättylän Osuuspankista ja Kahvila Tuulisolmusta Rymättylästä.

Keräykseen voivat osallistua kaikki, sekä yksityishenkilöt että yritykset. Lahjojen lisäksi voi joulumieltä jakaa perheille myös ostamalla Joulupuu-kauppiailta ruokalahjakortteja.

Nuorkauppakamarin ja MLL:n vapaaehtoiset hoitavat lahjojen keräyksen ja lajittelun. Naantalin ja Maskun sosiaalitoimi sekä seurakuntien diakoniatyö huolehtivat lahjojen jakamisesta perheille.

Joulupuu-keräyksessä yhdistyvät lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos ja aito välittäminen. Joulupuu tuo hyvän mielen lahjojen antajille, keräyksessä mukana olleille tahoille ja ennen kaikkea pienille lahjan saajille perheineen.