YRITYSUUTISET. Bacaro Doppio on Italian rennoista pikku kahviloista vaikutteita saanut uusi delikahvilaketju, joka avasi ovensa Raision Kauppakeskus Myllyssä tänään 4.11. Bacaro Doppiossa nautitaan vastapaahdettua kahvia ja italialaistyylisiä leivonnaisia.
Bacaro Doppio -kahvilat tuovat ostoskeskuksiin rennon tyylikkään taukopaikan, jossa tunnelma on välimerellisen vilkas.
Baristat jauhavat espressojen ja erikoiskahvien raaka-aineen paikan päällä Segafreddon pavuista. Nälkäiset nautiskelevat herkullisista pariloiduista leivistä, kuten piadinoista ja mezzalunoista. Makeina herkkuina tarjoillaan italialaistyylisiä leivonnaisia ja artesaanijäätelöä.
– Kauppakeskukset ravintolamaailmoineen ovat uudistumassa. Niiden palveluiden tulee vastata nyky-asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia. Bacaro Doppiossa tarjoamme kauppakeskuksen vieraille laadukasta kahvia olohuonemaisessa ympäristössä, kertoo SOKn matkailu- ja ravitsemiskaupan kehityspäällikkö Petri Martola.
– Toimintaympäristön muuttuessa jatkuvasti mekin tulemme lanseeraamaan uusia konsepteja entistä nopeammin ja annamme niille tilaa kehittyä asiakkaiden kanssa. Aiemmin tänä syksynä S-ryhmä avasi Tsiken-kanaravintolan ja pizzaa paloina tarjoilevan Qualitanon. Molemmista olemme saaneet erittäin hyvää palautetta, Martola sanoo.
Bacaro Doppion konsepti on SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan suunnittelema ja kahviloiden sisustus Visionary Design Partnersin Jaana Ekmanin käsialaa.