Tommi Lammervo Kauppilan puutarhan uudeksi vetäjäksi

YRITYSUUTISET. Tommi Lammervo (39) on nimitetty Kauppila Oy:n myymäläpäälliköksi 1.11.2015 alkaen. Lammervo vastaa Kauppilan puutarhan liiketoiminnasta. Hän on työskennellyt aikaisemmin Kodin Terrassa myyntipäällikön tehtävissä ja S-Raudan, Agrimarketin ja Multasormen marketpäällikkönä.

– On hienoa päästä mukaan perinteikkään yrityksen kehittämiseen. Tavoitteenamme on yhdessä henkilökunnan kanssa tuoda valikoimaan uusia tuotteita ja palveluita sekä lisätä Kauppilan tunnettuutta. Pitkä kokemukseni kuluttaja- ja erikoistavarakaupasta on tässä hyödyksi, kertoo Tommi Lammervo.

– Tavoitteenamme on laajentaa liiketoimintaa ja asiakaskuntaa yhdistämällä Kauppilan ja Kuntec Infran osaamiset ja palvelut. Tommin into kehittää uutta ja verkostoitua alan toimijoiden kanssa sopii hyvin näihin tavoitteisiin, kertoo Kuntec Infran toimitusjohtaja Karri Knaapinen.