Tapani Kiipan joulunäyttely avautuu Naantalin Taidehuoneelle

Tapani Kiippa maalausmatkallaan Brändössä. Kuva: Tapani Kiippa.

NÄYTTELY. Taiteilija Tapani Kiipan joulunäyttelyyn voi tutustua Naantalin Taidehuoneella 4. – 6. joulukuuta kello 12–17. Kiipan näyttely glögeineen ja pipareineen on kuulunut Naantalin vanhankaupungin joulutapahtumiin muutamia välivuosia lukuun ottamatta jo vuodesta 1985 lähtien.

Näyttelyssä on esillä kuluvan vuoden aikana valmistuneita meri- ja saaristoaiheisia akvarelleja sekä vanhoista puuveneistä ja Pohjoiselta Jäämereltä maalattuja teoksia. Monipuolista valikoimaa täydentävät hauskat klovniaiheet ja omasta arkistosta esille otetut teokset. Joulunäyttelyn jälkeen taiteilija keskittyy akvarelleja unohtamatta veistosten tekemiseen.

Harmonikkataiteilija Iris Valin viihdyttää näyttelyn teemaan sopivin sävelin lauantaina 5. joulukuuta.