Kaarinalainen Janne Aso valittiin Varsinais-Suomen Perussuomalaisten puheenjohtajaksi

POLITIIKKA. Varsinais-Suomen Perussuomalaiset pitivät sääntömääräisen syyskokouksensa 29.11.2015 Someron kaupungintalolla. Kokous äänesti väistyvän piirin puheenjohtaja Juhani Pilpolan seuraajaksi vuodelle 2016 Janne Ason Kaarinasta. Piirihallituksen jäseniksi valittiin puheenjohtajan lisäksi vuodelle 2016 alueeltamme kaarinalainen Jari Helispuro, sauvolainen Silvia Koski, paimiolainen Martti Mäkinen, paraislainen Kai Nurro ja lietolainen Juhani Pilpola.

Puoluehallitus on myöntänyt lietolaiselle Pertti Hannulalle puolueen viirin monivuotisesta työstä piirin hyväksi. Hannula on toiminut piirin taloudenhoitajana sekä paistanut tuhansia lättyjä piirin tapahtumissa. Viiri luovutetaan Hannulalle myöhemmin, koska hän ei sairastumisen vuoksi päässyt osallistumaan kokoukseen.