YRITYSUUTISET. Raision uuden torin laidalle avattiin viime viikon tiistaina 27. lokakuuta ravintola Pancho Villa. Ravintolaa luotsaavalla raisiolaisella Larissa Leskisellä on pitänyt kiirettä.
– Paljon on käynyt ihmisiä, erityisesti lounasaikaan, kiittelee Leskinen.
Leskinen lähti johtamaan ravintolaa Restelin myyntitöistä.
– Nyt pomppasin vähän eri puolelle. Tämä tuntui kivalta ja rennolta konseptilta ja ruoka on hyvää, Leskinen kehuu.
Hänen omia suosikkejaan ovat ehdottomasti Pancho Villan hampurilaiset.
– Kannattaa kokeilla kaikenlaista. Vaikka osa annoksista on mausteisia, niin annoksia löytyy myös miedompaan makuun, Leskinen lupaa.
Raision ravintola työllistää tällä hetkellä yhdeksän henkilöä. Asiakaspaikkoja on yhteensä 86, mutta kesällä niitä tulee 180 lisää, kun ravintolalle rakennetaan iso terassi.
Pancho Villa on franchising-periaatteella toimiva ruokaravintolaketju, joka on tunnettu suurista meksikolaiseen tapaan tehdyistä annoksistaan. Ensimmäinen ravintola perustettiin Tampereelle vuonna 2001. Nyt ravintoloita on yhteensä 22.
Janica Vilen