Juhlamuoti on New Yorkerin valikoimissa mustaa, valkoista, harmaata ja punaista.
Juhlamuoti on New Yorkerin valikoimissa mustaa, valkoista, harmaata ja punaista.

YRITYSUUTISET. Yksi uudistuneen Kauppakeskus Myllyn vetonauloista on Varsinais-Suomen monipuolisin muotikatu, jonka 53 liikettä tarjoavat laajasti vaihtoehtoja lasten, nuorten ja aikuisten pukeutumiseen. Myllyssä liikkeiden määrä onkin kasvanut eniten juuri pukeutumisen ja asusteiden segmentissä.

Nyt muotikatu on pukeutunut juhlaan. Tämän vuoden juhlamuoti on väriltään edellisten vuosien tapaan mustaa, valkoista, harmaata ja punaista. Glitterit ja pitsit tuovat lisää juhlavuutta melko yksiväriseen valikoimaan.

Erityisesti nuorten suosima New Yorker on myös juhlatunnelmissa ja seurailee valtavirran trendejä. Vaikka vaatteet ovat pääsääntöisesti yksivärisiä, juhla-asusteissa näkyy kuokkakuoseja ja hipahtavia ornamentteja. Juhlavaatteiden myötä myös aikuiset asiakkaat ovat löytäneet tiensä uuteen myymälään.

Suurin osa asiakkaistamme on 20–35-vuotiaita. Meillä on casual-mallisto, joka on nuorempien mieleen ja konservatiivisempi Amisu-mallisto aikuisempaan makuun, kertoo apulaismyymäläpäällikkö Janina Fredriksson.

Tällä hetkellä New Yorkerin hittituotteita ovat huopatakit ja Minions-paidat.

Tämä Myllyn muotikatu on loistoidea. Kaikki nuorten suosimat liikkeet ovat lähekkäin, kiittelee Fredriksson.

Nuorten juhlaan lisämaustetta tuovat muun muassa uudet myymälät BikBok ja Carlings; aikuisten juhlaan taas muun muassa Nanso ja Halonen.

Fiilingin odotus- ja imetysvaatteiden leikkaukset on suunniteltu niin, että niitä voi käyttää myös odotuksen ja imetyksen jälkeen ilman, että ne näyttävät erityisesti äitiysvaatteilta. Vauvojen juhlapuvut alkavat 44-senttisistä.
Fiilingin odotus- ja imetysvaatteiden leikkaukset on suunniteltu niin, että niitä voi käyttää myös odotuksen ja imetyksen jälkeen ilman, että ne näyttävät erityisesti äitiysvaatteilta. Vauvojen juhlapuvut alkavat 44-senttisistä.

Myös perheet on huomioitu pukeutumisessa. Äitiys- ja lastenvaatteisiin erikoistunut Fiilinki tarjoaa juhlavaatteet niin odottaville kuin imettävillekin äideille sekä kaikenikäisille lapsille.

Odottavien ja imettävien äitien juhlapukeutuminen noudattelee naisten vaatemuotien yleisiä trendejä. Juhlavaatteiden mallit ja leikkaukset sellaisia, että ne soveltuvat hyvin vielä raskaus- ja imetysajan jälkeenkin käytettäviksi näyttämättä äitiys- tai imetysvaatteelta, kertoo Fiilingin yrittäjä Arja Hed.

Lastenkin juhlavaatemallisto on sekä kokojen, mallien, että värien puolesta laaja. Lastenvaatteiden koot ovat 44–170cm.

Pienien ja isojen poikien puvut ja paidat ovat aina tyylikkäitä; tyttöjen juhlamekoissa löytyy hillitympää joulujuhlatyyliä, sekä upeita tyllihelmaisia mekkoja, tanssiaisiin, morsiustytöille tai syntymäpäiville. Kaunis villakangastakki kruunaa juhlijan matkan juhlapaikalle, esitellään Fiilingissä.

Lasten juhlavaatteissa on huomioitu helppohoitoisuus. Kaikki juhlamekotkin ovat vesipesun kestäviä.

Fiilinkin on viihtynyt Myllyssä hyvin.

Palaute on ollut pelkästään positiivista ja on ollut mukava nähdä asiakkaiden ilahtuminen ja innostuminen uusista merkeistä ja laajasta äitiys- lasten- ja nuortenvaatevalikoimasta, Arja Hed kiittelee.

Gazoz erottuu Myllyn muotikadun väriläiskänä. Myyjä Minna Tikanaho kertoo, että ihmiset haluavat treeniinsä väriä ja näyttävyyttä.
Gazoz erottuu Myllyn muotikadun väriläiskänä. Myyjä Minna Tikanaho kertoo, että ihmiset haluavat treeniinsä väriä ja näyttävyyttä.

Juhlan keskellä urheiluvaatteita myyvä Gazoz erottuu väriläiskänä. Treenivaatteissa ei mustavalkoisuus pääse voitolle edes pikkujouluna.

Nykyään ihmiset haluavat treeniin väriä ja näyttävyyttä. Eniten myydään pinkkiä ja camo-kuviota. Lycrasta tehdyt housut ovat kuin toinen iho ja kuviot on suunniteltu niin, että housut antavat muotoa pakaroille. Meidän mallistosta löytyy näyttäviä treenivaatteita myös isokokoisille kuntoilijoille, myyjä Minna Tikanaho kertoo.

Janica Vilen