K-market Kaarina Center aloittaa ruoan verkkokaupan

YRITYSUUTISET. K-market Kaarina Center avaa ruoan verkkokaupan 4. marraskuuta. Palvelussa asiakas tilaa tuotteet verkkoruokakaupasta ja ne toimitetaan hänelle kotiovelle. Verkosta tilatut ostokset voi myös noutaa kaupalta.

K-market Kaarina Centerin verkkoruokakaupan valikoimassa ovat kaikki tuoteryhmät ja kyseisen kaupan lähes koko valikoima. Vain tupakka- ja alkoholituotteet on rajattu pois.

– Uudella palvelulla haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea. Esimerkiksi lapsiperheillehän tämän on erinomaisen hyvä juttu tai ikäihmiselle, kun ruokakassit tuodaan kotiovelle, K-market Kaarina Centerin kauppias  Marko Mondolin sanoo. – Kotiinkuljetuspalvelu toimii Kaarinassa ja lähialueilla, lisää Marko.

– Halutessaan ostokset voi myös noutaa kaupalta. Saavuttuaan kaupalle noutoasiakas menee kassalle ilmoittautumaan ja maksamaan ostoksensa, jonka jälkeen kaupan henkilökunta tuo valmiiksi kerätyt tuotteet asiakkaalle.

– Tämä on sekä helppo että nopea tapa tehdä ostoksia silloin kun itselle parhaiten sopii. Tilauksen tekemiseen menee verkossa vain muutama minuutti ja nouto tapahtuu yhtä nopeasti, kertoo Marko.

Kotiinkuljetuspalvelu toimii maanantaista perjantaihin klo 9-12 ja 14-17. Kotiinkuljetuksen hinta on 9,90 €. Jos asiakas noutaa tilaamansa tuotteet kaupalta, keräysmaksu on 4,90 €.

Tilaa ja nouda –tyyppinen ruoan verkkokauppa on lähtenyt hyvin käyntiin Suomessa. Palvelua tarjoaa jo 40 K-ruokakauppaa eri puolilla maata. Verkkoruokakaupan asiakasryhmiä ovat muun muassa lapsiperheet, arjen helppoutta ja vaivattomuutta hakevat kuluttajat, seniorit sekä yritykset.

K-market Kaarina Centerin verkkokauppa avautuu osoitteessa www.k-ruokakauppa.fi

Turun seudun K-ruokakaupoista ruoan verkkokaupan ovat jo aloittaneet K-market Puhakka, K-supermarket Manhattan, K-supermarket Runosmäki, K-supermarket Raisio Center ja K-market Masku.