Joulukujan avajaiset Paimion Postinkujalla ja piparkakkukilpailu kirjastossa

TAPAHTUMAT. Paimion Postinkujalla avataan jo 25. kerran Joulukuja. Avajaiset ovat sunnuntaina 30. marraskuuta kello 17–18. Ohjelmassa on pikkujoulurauhan julistus, musiikkia, glögiä ja pipareita sekä tietysti Joulupukin vierailu. Tilaisuus on maksuton ja sen järjestää Postinkujalaiset.

Ajalla 22.11.–11.12.2015 kello 11–15:30 järjestetään Paimion piparkakku(talo)kilpailun kilpailutöiden näyttely Paimion kaupungintalon näyttelyparvella. Yleisö valitsee tälläkin kertaa voittajan eli eniten ääniä saanut työ voittaa.

Tänä vuonna kilpaillaan kolmessa sarjassa: aikuiset (yli 16v.), lapset ja kutsuvieraskilpailu. Äänestää voi näyttelyparvella kaupungintalon aukioloaikoina perjantaihin 11.12 saakka. Voittajille luvassa huikeat palkinnot, samoin äänestäneiden kesken arvotaan palkintoja.