Ensimmäinen adventtiviikonloppu tuo joulun Saaristo-Naantaliin ja kaupungintalolle

TAPAHTUMAT. Perinteinen Joulu saapuu Merimaskuun -tapahtuma järjestetään Merimaskun Maamiesseurantalolla lauantaina 28.11. kello 10–14. Joulumyyjäisten lisäksi luvassa on lasten kuusenkoristeiden askartelupaja kello 10–12 sekä joulupukin vierailu kello 12. Kahviossa on tarjolla glögin lisäksi pientä suolaista ja makeaa. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Merimaskun MLL.

Naantalin Vanhusneuvoston perinteikkäät joulumyyjäiset järjestetään sunnuntaina 29. marraskuuta kello 11 alkaen Naantalin kaupungintalolla. Myyntipöydissä on laidasta laitaan jouluisia tuotteita, kuten esimerkiksi käsin tehtyjä lahjatavaroita, lapasia ja sukkia sekä joululeivonnaisia, kakkuja, limppuja, pullia, joululaatikoita ja kauralyhteitä.

Rymättylän Aahollissa puolestaan vietetään 29. marraskuuta kello 11.30–14 joulukorttimyyjäisiä Rymättylä-seuran perinnetoimikunnan järjestämänä.

Niin ikään 29.11. Sinervon talolla Velkualla tapahtuu, kun Pro Sinervo ry:n Saariston joulunavaus -tapahtumassa jouluvalot syttyvät sekä Muskarin ja musiikkikerhon ohjaajat Tanja ja Teemu Pianokoulu Graziososta leikittävät ja laulattavat joulumieltä kaiken ikäisille kello 16 alkaen. Luvassa on myös kuusenkoristeiden askartelua ja kuusen koristelua.

Lisäksi Minun Talveni -näyttely esittelee kehitysvammaisten taidetta Naantalin kaupungintalolla 1.–7. joulukuuta ma–ke kello 9–17 ja to–pe 9–16. Järjestäjänä on Killin Kehitysvammaisten Tuki ry.