Askainen vastaanottaa joulun lauantaina

TAPAHTUMAT. Askaisten kyläyhdistyksen järjestämillä joulunavausmarkkinoilla Marskin torilla lauantaina 28. marraskuuta kello 9–13 myynnissä on käsitöitä, savukalaa, leivonnaisia ja kahvia. Ohjelmassa jouluista musiikkia, joulupukin vierailu ja arpajaiset. Mukana ovat muun muassa Askaisten VPK:n Naisosasto, joka myy valmistamiaan kransseja, sytykeruusuja ja linnunruoka-automaatteja.

Askaisten Martat ovat myös vahvasti mukana paikallisissa tapahtumissa ympäri vuoden. Ensi vuonna 100-vuotistaivaltaan viettävä Askaisten Marttayhdistys kerääntyi viime sunnuntaina seurakuntatalolle tarkastelemaan kuva-albumeista ja laatikkojen kätköistä löytyneitä marttojen ja kylän historiasta kertovia valokuvia sadan vuoden ajalta.

– Kuvia kerätään keväällä 2016 ilmestyvään Askaisten marttojen historiikkiin. Toivomme, että muisteluihin osallistuu mahdollisimman moni, vaikka ei yhdistyksiin kuuluisikaan, yhdistyksen sihteeri Outi Hyöky kertoo.

Seuraavakasi marttayhdistys järjestää puurotarjoilun Askaisten joulumarkkinoilla, jotka järjestetään 19. joulukuuta kello 9–13 Marskin torilla.

Katariina Mäkinen-Önsoy