Vuoden 2015 yritys Kaarinassa on Camteam Oy

PALKINTO. Vuoden 2015 yritys Kaarinassa on Camteam Oy. Yritys on perustettu vuonna 1991. Camteam työllistää 20 henkeä ja yrityksen liikevaihto on 3 Meuroa. Varsinais-Suomen Yrittäjägaalassa lauantaina 17.10.2015 kuntakohtaisen palkinnon vastaanottavat toimitusjohtaja Ilpo Pohjola ja tuotantopäällikkö Vesa-Matti Luode.

Camteam on tunnettu suomalainen muovialan toimija ja samalla yksi Suomen johtavia monikomponenttimuovituotteiden ja muottien valmistaja. Yritys on ollut ensimmäisten joukossa ottamassa käyttöön uusia tekniikoita investoiden koneisiin ja laitteisiin hyödyntämällä niitä asiakkaan eduksi.

Camteam on asiakkaan tukena tuotesuunnittelusta lopputuotteen valmistukseen asti kustannustehokkaasti panostaen korkeaan laatuun ja toimitusvarmuuteen. Yritys toimii myös sopimusvalmistajana usealle terveysteknologian ja elektroniikka-alan yritykselle.

Uusi laajennettu tehdas Kaarinan Krossissa pitää sisällään erittäin siistin tuotantohallin, varaston ja toimistotilat. Camteam on panostanut myös johtamisen prosesseihin sertifioimalla ISO9001 laatujärjestelmän. Ympäristöjärjestelmä ISO14001 on edellytys toimiessa isompien kansainvälisten yritysten kanssa. Yrityksen palvelut on tuotteistettu selkeiksi kokonaisuuksiksi mm. konsultointi, muoviosien mekaniikkasuunnittelu ja protot.

Camteamin menestyksen taustalla on omistajien pitkä kokemus työkaluvalmistuksesta ja henkilökunnan sitoutuminen yrityksen jatkuvaan kehittämiseen. Yhteishenki ja tekemisen meininki välittyvät yritysvierailulla. Työtaakka ei ole tasaista, sillä projektit tulevat yleensä kiireellä ja mahdollisesti yhtä aikaa. Kiirehuippuja siis tulee, jolloin niin tuotantopäällikkö kuin toimitusjohtajakin osallistuvat tarpeen vaatiessa vaikka lauantai-iltavuoroon.