TIETYÖT. Maskun keskustassa on käytössä eritasoliittymän yli kulkeva kevyen liikenteen väylä, joka kulkee Maskuntien ja Hemmingin koulun välillä, lopullisella linjallaan.

Takapaltan ylikulkusilta on väliaikaisesti poissa käytöstä. Sillan viimeistelytöitä tehdään.

Kiisanpirtin risteyksestä on poistettu valo-ohjaus. Liikenne kulkee liikenneympyrän kautta, ja siirtyy uudelle tielinjalle Kiisanpirtin ja Maskun Kalustetalon välillä. Alueella on 50km/h nopeusrajoitus.

Bussipysäkit ovat poistuneet käytöstä valoristeyksen pohjoispuolelta, ja uudet pysäkit ovat Raision puolella risteystä. Alikulku on poistunut lopullisesti käytöstä.

Maskun keskustan alueella tehdään asfaltointitöitä ilta-/yöaikaan, ja tällöin liikenne kulkee alueella poikkeavasti.

Maskun eritasoliittymän siltojen päässä Kurittulan puolella ajoradan pintaa nostetaan ja liikennettä saatetaan siirtää töiden edetessä.

Raision päässä liikenne siirtyy urakkarajalla kilometrin matkalla vasemmalle ajoradalle. Siten viimeinen asfalttikerros saadaan levitettyä alueelle, josta liikenne on kulkenut viime marraskuusta asti.

Nummentiellä, Hemmingin koulun ja Maskun terveyskeskuksen välillä, asfaltoidaan alkuviikolla. Työt saattavat aiheuttaa pientä odotusta, sillä osalta matkaa toinen kaista on pois käytöstä.

Nousiaisten kohdalla työt jatkuvat ennallaan.