Raisioon avattiin uusi TalletusOtto-automaatti

PALVELUT. S-market Raisiontorin kauppakäytävälle on avattu uusi TalletusOtto-automaatti. Automaatti on käytössä kauppakäytävän aukioloaikoina. Samalla vanhan torin kulmalla ollut ulkoautomaatti poistui käytöstä.

Asiakkaiden on mahdollista tehdä uudella automaatilla seteli- ja kolikkotalletuksia tilille sekä nostaa käteistä rahaa. Automaatista pystyy nostamaan millä tahansa kortilla, mutta tallettamaan vain Osuuspankin, Nordean tai Danske Bankin sirukortilla.

Automaatti ottaa vastaan myös yhden ja kahden sentin kolikot. Setelit voi tallettaa nippuna. Niitä ei tarvitse erikseen lajitella esimerkiksi suuruusjärjestykseen. Maksimitalletus on 5000 euroa tai 200 seteliä. Talletusautomaatin myötä lapset pääsevät taas kuulemaan kolikkokoneen kilinän, kun säästöpossut tyhjennetään.

99 prosenttia koneen jumeista on asiakkaan aiheuttamia. Onkin tärkeää, että possut tyhjennetään kotona läpinäkyvään muovipussiin, ettei koneeseen joudu kolikoiden mukana mitään ylimääräistä, Christin Koillinen-Snellman Automatiasta neuvoo.

Tällä hetkellä suurin osa talletusasiakkaista on yksityishenkilöitä. Henkilöasiakkaille tallettaminen on maksutonta, mutta yritysasiakkailta veloitetaan hinta kunkin pankin oman hinnaston mukaan.

TalletusOtto automaatit asiakkaiden käyttöön on tuonut Automatia Pankkiautomaatit Oy, jonka omistaa Danske Bank, Osuuspankki ja Nordea.

Vanhan S-marketin ulkoseinässä oleva ottoautomaatti palvelee keskustan asiakkaita edelleen ympäri vuorokauden. TalletusOtto-automaatteja on seutukunnassa ennestään myös Turun keskustassa, Länsikeskuksessa, Raision Myllyssä, Naantalissa ja Kaarinassa.

 

Janica Vilen