Raision Kuula palkittiin Rosson stipendillä

Raision Kuulan edustaja kävi Rossossa ottamassa vastaan seuran saaman 500 euron arvoisen stipendin.

URHEILU. Raisiolainen yleisurheiluseura Raision Kuula on saanut stipendin laadukkaasta nuorisotyöstä ravintolaketju Rossolta 8.10. Stipendi kohdistuu ohjaajakoulutukseen ja välinehankintoihin.

Rosso haluaa olla tukemassa lasten ja nuorten hyvinvointia ja yleisurheiluharrastusta suomalaisten yleisurheiluseurojen välityksellä. Rosso kohdistaa tukensa suoraan ruohojuuritasolle ja myöntää stipendin yhteensä kymmenelle esimerkillistä nuorisotyötä tekevälle yleisurheiluseuralle.

– Stipendin myöntäminen paikallisen urheiluseuran toimintaan tuntuu erityisen hyvältä. On hienoa, että terveellisen ruoan lisäksi voimme vaikuttaa lasten kasvamiseen terveiksi ja hyväkuntoisiksi aikuisiksi urheiluseuratoiminnan kautta, Rosson markkinointipäällikkö Ulla Kivilaakso kertoo.

Rosson myöntämä paikallistason tuki arvostetaan korkealle Suomen Urheiluliitossa.

– Rosson myöntämät stipendit auttavat seuroja tekemään entistäkin laadukkaampaa nuorisotyötä. Tänä vuonna Rosson stipendin saavat seurat, joiden yleisurheilukoulutoiminta on vahvassa nosteessa, Suomen Urheiluliiton seurapalvelujohtaja Harri Aalto toteaa.