Poliisi kaipaa vihjeitä Naantalissa kuula-aseella ammuskelleista kommandopipopäistä

NAANTALI
Keskiviikkona 21.20.2015 noin kello 18 aikaan on 13 v. lasta ammuttu kuula-aseella kasvoihin Rautakadulla Naantalin Lidlin kohdalla. Ampujat, kaksi kommandopipoista maastopukuihin pukeutunutta henkilöä, olivat läheisessä metsässä ja he poistuivat nopeasti heti ampumisen jälkeen. Tuntomerkit sopivat myös lokakuun alussa tapahtuneeseen Suovuoren kuntoradan lamppujen tuhoajiin. Mahdolliset vihjeet voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen palaute.lounais-suomi@poliisi.fi tai Turun pääpoliisiaseman päivystysnumeroon 0295 417258 (arkisin klo 8-16).

MYNÄMÄKI
Perjantaina 23.10.2015 aamulla kello viiden aikaan murtauduttiin Keskuskadulla sijaitsevaan apteekkiin ja varastettiin vähäinen määrä huumausaineiksi luokiteltuja lääkkeitä.

RAISIO
Keonpellonkadulla on murtauduttu kerrostalon varastotiloissa usean asukkaan varastohäkkiin ja varastettu erilaista käyttötavaraa kuten vaatteita.