Myllyyn Varsinais-Suomen suurin muotikatu

YRITYSUUTISET. Kaikki uuden Myllyn avajaisissa 4.11. ovensa avaavat liikkeet ovat varmistuneet.Kauppakeskuksessa toimii laajennuksen jälkeen yli 150 liikettä. Yksi vetonauloista on Varsinais-Suomen monipuolisin muotikatu, jonka 53 liikettä tarjoavat laajasti vaihtoehtoja lasten, nuorten ja aikuisten pukeutumiseen.

Aiemmin julkaistujen XXL:n, New Yorkerin, Clas Ohlsonin ja Halosen lisäksi merkittäviä uusia tulijoita ovat lelujen suurmyymälä Toys R Us, urheilu- ja vapaa-ajan liike Top-Sport* sekä pukeutumisen ja muodin erikoisliikkeet Carlings, Nanso, Björn Borg, BikBok, Halti ja Luhta Brand Store. Uusia kenkäliikkeitä ovat Skopunkten, Rieker, Tamaris, Vagabond ja Clarks.

– Uudesta Myllystä tulee seudun ylivoimaisesti monipuolisin palveluiden keskittymä. Myllyyn tulee noin 60 uutta liikettä. Jos kävijä etsii vaikkapa muotia, liikuntavaatteita, leluja tai kodin tuotteita, Myllystä löytyy hänelle varmasti laaja kattaus erilaisia vaihtoehtoja, Myllyn toimitusjohtaja Pertti Vikkula sanoo.

Eniten liikkeiden määrä kasvaa pukeutumisen ja asusteiden segmentissä. Nykyisten liikkeiden kanssa ne muodostavat yhden Suomen suurimmista muotiliikkeiden keskittymästä. Asiointia muotikadulla täydentää yli kymmenen uutta ravintolaa ja kahvilaa.

Myös perheet on huomioitu pukeutumisessa. Ovensa avaavat muun muassa äitiys- ja lastenvaatteisiin erikoistuneet Fiilinki ja Jesper Junior.

Mylly vahvistaa laajennuksella asemaansa myös seudun suurimpana urheilu- ja vapaa-ajan liikkeiden keskittymä. Kauppakeskuksessa avautuu Haltin ja Top-Sportin liikkeet, Stadium on uudistunut ja Intersport sai uuden kauppiaan lokakuussa. Kauppakeskuksessa on yli 8 000 neliötä urheilua ja vapaa-aikaa.

– Meillä on saman katon alla kaikki kolme suurta toimijaa. Uskon, että keskittymästä hyötyvät sekä asiakkaat että liikkeet.

Intersport laajenee ensi keväänä merkittävästi. Myös muita uusia liikkeitä ja laajennustöitä nähdään ensi vuoden alussa. Muun muassa Halonen avaa 2 200 neliön myymälänsä kevään aikana.