Maskun Palloseura rakentaa uusia pukutiloja

Maskun Palloseura laajentaa Taponkedon uuden keinonurmen vierellä seisovaa huoltorakennusta. Tähän asti rakennuksessa on ollut kioski, pari pukuhuonetta ja varasto. Laajennusosaan on tulossa pari uutta pukuhuonetta ja toimisto. Lajennusosa valmistunee vuoden loppuun mennessä.

Hanke lähti liikkeelle yli jääneillä keinonurmirahoilla.

– Keinonurmihankkeesta jäi 15 000 euroa, joka haluttiin laittaa samalle alueelle. Yhteensä lisäosalle tulee hintaa noin 50 000 euroa, mutta lopullista tarkkaa summaa on tietysti vielä vaikea arvioida, sanoo Maskun palloseuran puheenjohtaja Aki Simola.

Palloseura on hakenut rakennusprojektiin avustusta maaseudun kehittämiseen satsaavalta Varsin hyvä -rahastolta.

Tällä hetkellä uudella keinonurmella on usein käynnissä kolmet treenit samaan aikaan, joten uudet pukutilat tulevat tarpeeseen.

– Käyttöaste on maksimissaan. Se on varmasti piirin kärkipäässä. Meidän kymmenen vuotta sitten rakentama nappulakenttä jäi juuri 8-tien remontin alle, joten nyt sieltä on siirretty pelit uudelle keinonurmikentälle, kertoo Simola.

Maskun Palloseura ry eli MaPS on kasvattajaseura, joka on perustettu vuonna 1988, jolloin silloinen jalkapallojaos irtaantui Maskun Katajasta. Nyt jalkapallokausi alkaa olla loppusuoralla. Junnujen kauden päästöstä juhlitaan lauantaina 24.10. klo 11 Taponkedon hallilla.

Janica Vilen