Naantalin Kuparivuoren tunneli suljetaan 28.–29.10. illan ja yön ajaksi

Naantalissa Rymättyläntiellä (mt 189) Kuparivuoren tunneli suljetaan liikenteeltä keskiviikon ja torstain 28.–29.10. välisenä yönä, jolloin liikenne ohjataan kiertotielle.

Varsinais-Suomen ELY-keskus teettämä erikoistarkastus aloitetaan keskiviikkona 28.10. kello 18.00 alkaen ja se päättyy torstaina 29.10. kello 06.00.

Keskiviikkoiltana liikenne siirretään kulkemaan Uolevi Raaden kadun ja Kuparivuorentien kautta. Liikenne palautetaan takaisin Rymättyläntielle torstaina aamukuudelta. Kuparivuorentielle tullaan asettamaan pysäköintikielto kiertotien käytön ajaksi.

Mikäli tarkastusta ei saada täysin valmiiksi yön aikana, jatketaan tarkastusta torstaina aamuruuhkan jälkeen siten, että tunnelissa on yksi kaista liikenteellä. Autoilijoita pyydetään kiinnittämään erityistä varovaisuutta kiertotien käytön aikana kiertotiereitin kapeuden ja jyrkän mäen johdosta.

Tarkastajana hankkeessa toimii Pöyry Oy.