Saila Tuokosta Kaarinan vihreiden puheenjohtaja

KAARINA. Kaarinan Vihreiden uusi puheenjohtaja on kirjanpitäjä Saila Tuokko. Hänellä on vankka kokemus yhdistysaktiivina ja monista kaupungin luottamustehtävistä. Vihreiden hallituksen muiksi jäseniksi on valittu Aaro Kiuru, Niko Porjo,  Hannu Rautanen, Mari Saario, Anton Vaaranmaa  ja  Sofia Virta.

Vihreät tavoittelevat  inhimillistä ja ekologista Kaarinaa, missä hyvinvoinnin  turvaavat ennakoivat, toimivat palvelut ja viihtyisä sekä turvallinen elinympäristö.

– Seuraavan valtuustokauden suuri haaste on maakunta-, sosiaali- ja terveysuudistuksen (SOTE) toteuttaminen. Kaupungin palvelutason säilyttäminen ja uuden roolin omaksuminen vaativat valittavilta päättäjiltä paitsi asiantuntemusta myös rakentavaa yhteistyökykyä, Kaarinan Vihreät kommentoi.

– Hyvä päivähoito ja kehittyvä koulu ovat meille tärkeitä asioita. Korostamme myös kaavoituksen ja ympäristönsuojelun tärkeyttä arjen viihtyisyydelle. Vapaa-ajan olosuhteiden  ja kansalaistoiminnan edistäminen ovat hyvinvoinnin osatekijöitä.  Tiukka taloudenpito taas on kaiken toiminnan tukipylväs, he linjaavat.

Lisäksi Kaarinan Vihreät on nimennyt kaksi uutta kuntavaaliehdokasta aiemmin valittujen
lisäksi: Ehdolle lähtevät markkinointisuunnittelija ja toimitusjohtaja Tomi Kurkilahti ja FT Kalle Rainio.