Ruskon pääkirjaston omatoimiaika jatkuu juhannukseen asti

RUSKO.

Ruskotalolla sijaitsevan kunnan pääkirjaston asiointipisteen palvelutarjonta laajenee. Palveluaikojen lisäksi asiointipisteellä voi poiketa omatoimiaikaan juhannukseen asti, jonka jälkeen kirjastolla alkaa Ruskotalon peruskorjauksesta johtuva kesätauko.

Kirjastoon pääsee sekä omatoimiaikana että palveluaikana kirjautumalla kirjastokortilla ja PIN-koodilla, jolloin ovi avautuu automaattisesti. Sisäänkirjautumisyksikkö on ulko-oven vasemmalla puolella. Palveluaikoina voi myös soittaa ovikelloa.

 

Omatoimiaikaan on mahdollista noutaa varauksia, palauttaa tai lainata aineistoja, tutustua näyttelyihin tai työskennellä. Föli-palvelupiste toimii vain asiointipisteen palveluaikoina.

Tarjolla pidettävän valikoiman painopiste on uutuusaineistoissa ja kysytyssä lastenaineistossa. Liikuntasalin naulakon paikalle rakennetulla minikirjastolla on myös luku- ja työskentelytuolit. Varausten noutopiste sekä lainaus- ja palautusautomaatti ovat kirjakaappien takana. Myös pienimuotoiset digiopastukset ovat asiointipisteellä mahdollisia.

Turun Seutusanomat