Sale Puutori viettää avajaisiaan torstaina 30.3.

Sale Puutori
Turun keskustan suurin Sale-myymälä avautuu Puutoria vastapäätä 30. maaliskuuta. Kuva: Katariina Mäkinen-Önsoy / Turun Seutusanomien arkisto.

Turun Puutorin kupeessa sijaitseva Sale tarjoaa asiakkailleen monipuolisen peruselintarvikkeiden valikoiman, runsaasti take away -tuotteita ja laajat aukioloajat.

YRITYSUUTISET.

Turussa sijaitseva Sale Puutorissa avaa ovensa torstaina 30. maaliskuuta. Turun Osuuskaupan uusi toimipiste on myyntipinta-alaltaan keskusta-alueen suurin Sale-myymälä.

Sale Puutori on Turun Osuuskaupan 28. Sale-myymälä ja yksistään Turun keskusta-alueella ja sen välittömässä läheisyydessä on nyt 10 Sale-lähikauppaa. Lähikauppojen valtteja ovat helppo saavutettavuus, pitkät aukiolot, asiakastarpeeseen osuva valikoima ja ennen kaikkea hyvä asiakaspalvelu.

– Olemme kehittäneet vahvasti päivittäistavarakaupan myymäläverkostoa Turun alueella. Sale Puutori on Turun Osuuskaupan 28. Sale-myymälä ja yksistään Turun keskusta-alueella ja sen välittömässä läheisyydessä meillä on nyt 10 Sale-lähikauppaa. Lähikauppojen valtteja ovat helppo saavutettavuus, pitkät aukiolot, asiakastarpeeseen osuva valikoima ja ennen kaikkea hyvä asiakaspalvelu, kertoo tiedotteessa ketjujohtaja Olli Saarinen Turun Osuuskaupasta.

– Keskusta-alueen kaupat palvelevat hyvin esimerkiksi iäkkäitä, opiskelijoita ja ylipäänsä autottomia lähialueiden asukkaita. Lisäksi erilaiset oheispalvelut, kuten pakettiautomaatit, helpottavat asiakkaiden arkea ja niiden merkitys korostuu erityisesti harvemmin asutuilla alueilla. Luonnollisesti meidän on pidettävä huolta myös kilpailukykyisestä hintatasosta, Saarinen lisää.

Nyt avattava uusi Sale Puutorin kupeessa palvelee niin lähialueen asukkaita kuin satunnaisia ohikulkijoitakin. Kauppa on monen ohikulkumatkalla ja sinne on helppo poiketa, tulipa kävellen tai autolla.

Turun kaupungin alueella sijaitsevien Sale-myymälöiden myydyimpien tuotteiden joukossa ovat muun muassa riisipiirakat, kuumat take away -juomat, maidot, croissantit sekä pasteijat.

Puutorin Salessa haluamme vastata laajan asiakaskunnan tarpeisiin ja tarjota mahdollisimman monipuolisen valikoiman – helposti ja nopeasti. Valikoimissamme on peruselintarvikkeiden lisäksi muun muassa runsaasti take away -tuotteita, jotka on helppo napata mukaan ja ne palvelevat erityisesti keskustassa työssäkäyviä ja muuten ohikulkumatkalla olevia, toteaa ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne Turun Osuuskaupasta.

Sujuvan ja nopean asioinnin helpottamiseksi Sale Puutorilla on myös kaksi itsepalvelukassaa sekä laajat aukioloajat.

Turun Seutusanomat