Poliittisen syksyn startti Turussa

Eurooppa-foorumi Turussa. Kuva: Jaska Poikonen.
Eurooppa-foorumi Turussa. Kuva: Jaska Poikonen.

Keskusteluja Suomen ja Euroopan tulevaisuudesta politiikan, talouden ja tieteen huipuilta.

TURKU.

Eurooppa-foorumi järjestetään jo seitsemättä kertaa Turussa. Keskiviikosta perjantaihin 28.–30.8. käynnissä oleva Eurooppa-foorumi kokoaa tänäkin vuonna yhteen merkittäviä vaikuttajia, asiantuntijoita ja päättäjiä keskustelemaan ajankohtaisista kysymyksistä ja tulevaisuuden haasteista. Tänä vuonna foorumin keskeiseksi teemaksi nousee Suomen ja Euroopan turvallinen tulevaisuus.

Kolmipäiväinen tapahtuma tarjoaa kattavan katsauksen turvallisuusteemaan geopoliittisen, kestävän ja taloudellisen turvallisuuden näkökulmista. Pääministeri Petteri Orpo avaa Eurooppa-foorumin ja pitää yhden pääpuheenvuoroista. Kansainvälisiä pääpuhujia ovat mm. Italian entinen pääministeri Enrico Letta ja Puolan EU-politiikasta vastaava valtiosihteeri Agnieszka Bartol-Saurel.

Suuri yleisö pääsee myös mukaan seuraamaan keskusteluja ilmoittautumalla tapahtumaan etukäteen osoitteessa www.europeforum.fi. Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan paikan päällä saapumisjärjestyksessä.

Kaikki Eurooppa-foorumin keskustelut ovat myös vapaasti seurattavissa livenä verkossa osoitteessa www.europeforum.fi. Verkon kautta osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Suomen- ja ruotsinkieliset ohjelmaosuudet simultaanitulkataan reaaliaikaisesti englanniksi. Tapahtuman tallenteet ovat lisäksi katsottavissa jälkikäteen YouTubessa.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton – ilmoittautuminen vaaditaan.

Turun Seutusanomat