Paimion Taiteiden yö juhlavuoden suunnitelmissa

Paimio 700 -juhlavuosi.
Paimio 700 -juhlavuosi.

PAIMIO.

Paimion kaupunki kutsuu tiistaina 23. huhtikuuta yhdistyksiä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä yhden Paimio 700 -juhlavuoden päätapahtuman, Taiteiden yön, starttipalaveriin.

Suunnittelupalaveri pidetään 23.4. kello 17 Vistan koulun yhteiskoulurakennuksen auditoriossa (Vistantie 31–35, sisäänkäynti sisäpihalta). Tässä tilaisuudessa kartoitetaan ensisijaisesti kiinnostuneet toimijat ja tapahtumapaikat (niin sisä- kuin ulkotilatkin). Varsinainen suunnittelu käynnistyy ensi syksynä. Aloituspalaverissakin on jo mahdollisuus kerätä ideoita ja solmia yhteistyöverkostoja ohjelmasisällön toteuttamiseksi.

Suunnittelutapahtumaan ovat tervetulleita kaikki tapahtuman järjestämisestä kiinnostuneet tahot, mutta erityisesti välillä Tapahtumatalo Isku – Urheilupuisto välillä toimintojaan harjoittavat tahot.

Paimion Taiteiden yö -tapahtuma on tarkoitus järjestää Paimion keskustan pääväylän eli Vistantien varrella perjantaina 22.8.2025.

Taiteiden yö -tapahtuman on suunniteltu sisältävän monipuolisia ohjelmasisältöjä useassa eri tapahtumapisteessä. Tarkoituksena on saada ihmiset liikkeelle nauttimaan monipuolisesta ohjelmasisällöstä.

Tapahtuma voi sisältää muun muassa Harrastusmessujen tyyppistä toimintaa, markkinamyyntiä, avoimia ovia, toiminnallisia pisteitä, esityksiä, performansseja, kaupoissa iltamyyntiä. Koulu- ja päiväkotipuolella voidaan tapahtumaan osallistua jo iltapäivään sijoittuvalla ohjelmatarjonnalla.

Tapahtuman koordinoinnista vastaa Paimio 700 -juhlatoimikunta, jonka kokoonpano löytyy juhlavuosisivulta paimio.fi/paimio700.

Turun Seutusanomat