Oppimisen iloa ja sivistyksen valoa -tapahtuma Naantalin opistolla

Oppimisen iloa ja sivistyksen valoa! -kevättapahtuma. Kuva: Naantalin opisto.
Oppimisen iloa ja sivistyksen valoa! -kevättapahtuma. Kuva: Naantalin opisto.

NAANTALI.

Naantalin opiston kevättapahtumassa koetaan 6. huhtikuuta oppimisen iloa ja sivistyksen valoa. Tapahtuma alkaa kello 12 rehtori Erja Launialan johdolla Oppimisen ilo on tarttuvaa! -teemaisella puheenvuorolla, jossa hän avaa alustavia tuloksia vaikuttavuuskyselystä.

Kirjailija, taidehistorioitsija Anna Kortelainen puhuu kello 13–14 aiheesta Sivistystä ja elämän karismaa: muutama esimerkki kulttuurin ja taiteen merkityksestä. Maksuttomalle luennolle voi ilmoittautua Naantalin opiston sivuilla.

Musiikkipedagogi Toni Perttula ja opiston yksinlauluopiskelijat esiintyvät ennen ja jälkeen Kortelaisen luennon. Lauluopiskelijoiden esitykset on ohjannut musiikkipedagogi Jemima Issa-Anttila.

Tapahtuman päättää Kieliopinnot opistossa – punakynän pelosta uskallukseen -aiheinen alustus FM Sanna Lehtoselta. Kahvipuffetista vastaa Naantalin Maa- ja kotitalousnaiset.

Birgitta-salissa on aikuisten kädentaito- ja taideryhmien yhteisnäyttely Osaamiset esiin. Näyttely on avoinna tapahtumapäivän lisäksi 8.–11.4. opiston toimiston aukioloaikoina kello ma–to kello 9–15 ja ilta-aikaan erikseen sopimalla puh. 044 7334 519.

Turun Seutusanomat