Sauvon innovatiiviset tapahtumat esittelyssä

Innovatiiviset tapahtumat Sauvossa 2024 -ideakilpailu
Innovatiiviset tapahtumat Sauvossa 2024 -ideakilpailu

SAUVO.

Innovatiiviset tapahtumat Sauvossa 2024 -ideakilpailun ehdotusvaiheen määräaikaan 31.3. mennessä tuli 14 erilaista tapahtumaideaa.

Ideoiden joukossa on muun muassa Karunan Urheiljat ry:n avovesikurssi, luontovalmentaja Jaana Petäjoen luontoyhteyspajat sekä Marjaniemen toimintayhdistys ry:n ehdotus kaikille avoimen rantalentopallokentän rakentamisesta Marjaniemeen.

MLL Sauvo-Karunan osasto hakee rahoitusta MLL:n isä-lapsi -toiminnan käynnistämiseen, Paimion-Sauvon 4H-yhdistys Nuorten kirppis 2024 -tapahtumaan ja Anna Schukov aikuisten muskareita, konsertteja ja elävän musiikin jumppia varten. Toiminta olisi suunnattu lapsiperheille, ikäihmisille, kehitysvammaisille tai muille kohderyhmille.

Sauvon Kädet ry:n tarkoituksena on järjestää lapsille suunnattu grafiikan työpaja Karunassa ja taidemaalari Kati Mikolan ajatuksena on pitää lyijykynäpiirrosten pop up -tapahtuma Rantolan Meijerillä. Sauvon Ruonan Martat ry ehdottaa Sauvon kierrätysyhdistyksen kanssa yhteistä neulepiknikiä Sauvon torilla kesäkuussa.

Sauvon Elävän Kulttuurin Seura (SELKU) ry on suunnitellut kolme teemapäivää, joista kaksi on suunnattu esikoululaisille ja yksi perheille ja kaikille kiinnostuneille. Projektilla tarjotaan osallistujille mahdollisuus sukeltaa Taikahuilu-näytelmän maailmaan ja päästä mukaan näytelmän valmistusprosessiin. Näytelmä tulee sisältämään muun muassa varjoteatteria, elokuvaa sekä musiikkia.

SELKULLA on toiveissa myös järjestää koko perheen Peter Pan -päivä Sauvon Vahtistenmäellä kesäkuussa. Päivä huipentuu kurkistukseen kesän 2024 näytelmästä.

Tanssistudio Pointin Tanssi tutuksi Sauvossa -projektin tarkoituksena on esitellä, mitä tanssi on ja miten ja missä sitä voi Sauvossa harrastaa. Avoimet ovet -tempaus on kävijöilleen ilmainen, ja kaikki halukkaat pääsevät testaamaan tanssitunteja elokuun alussa ennen toimintakauden alkua.

Jaana Terho-Koskivuori haluaa järjestää ryhmämusiikkituokioita kehitysvammaisille. Timperin Rauta Oy ja Sauvon Tori ry meinaavat yhteistuumin tuoda lainattavia torikojuja Sauvon torille.

Nettiäänestyksen loputtua Sauvon sivistyslautakunta tekee lopullisen päätöksen toimintarahan jaosta.

Katariina Mäkinen-Önsoy