Taidetaivallus innostaa reippailukierrokselle Naantaliin

Taidetaivallus 2024 Uskalla unelmoida
Taidetaivalluksen teokset koostuvat kanta- ja saaristonaantalilaisten päiväkoti- ja perhepäivähoidossa olevien lasten askartelemista unelmateemaisista hahmoista sekä piirroksista.

NAANTALI.

Taidetaivalluksella 26.2.–10.3. pääsee kurkkimaan naantalilaisten yritysten näyteikkunoihin. Naantalin keskustan yrittäjät ovat järjestäneet tempauksen yhteistyössä päiväkotien ja perhepäivähoitopaikkojen kanssa vuodesta 2016 alkaen lähes joka vuosi.

Taidetaivallus yhdistää reippailun ja taide-elämyksen tuoden lasten tekemiä teoksia esiin yritysten näyteikkunoissa. Mukana on myös Lions Club Naantali-Raision Taimon koulun 6.-luokkalaisille järjestämän kansainvälisen rauhanjulistekilpailun satoa.

Tämänvuotisessa Uskalla unelmoida -teemaisessa Taidetaivalluksessa kysytään, eroavatko alle kouluikäisten ja 6. luokan oppilaiden unelmat toisistaan. Lasten taidesarjat on numeroitu ja tapahtumapaikoista on koottu opaskartta. Esitteen voi napata mukaansa yhteistyöyrityksestä tai ladata kartan mobiililaitteelle täältä.

Katariina Mäkinen-Önsoy