Nousiaisten työväentalolla lasten ja nuorten teatteriesityksiä

Kaameat Grimmin veljekset eli hylätyn kaivon salaisuus.
Kaameat Grimmin veljekset eli hylätyn kaivon salaisuus. Kuva: Nutturlan Makasiiniteatteri.

TEATTERI.

Kaameat Grimmin veljekset eli hylätyn kaivon salaisuus -esitys tulee Nutturlan Makasiiniteatterin ensi-iltaan 5. huhtikuuta.

Hiukset nostattava tarina vie vaarallisille ja jännittäville vesille. Grimmin veljesten Willin ja Jaakobin luomat satuhahmot vaativat tekijöitään kirjoittamaan vielä yhden sadun. Mitä olisikaan tapahtunut, jos näin olisi käynyt?

Nousiaisten työväentalolla esitettävä näytelmä rakentuu Grimmin tunnelmalle uskolliseen tapaan, isolla kauhallisella huumoria. Näytelmä on kirjoittaja Matti Kuikkaniemen kunnianosoitus Grimmin veljesten työlle. Nutturlan Makasiiniteatterissa sen ohjaa nuorten ryhmälle Riia Bergring.

Esityskausi 5.–11.4.2024. Ikäsuositus 10+.

Virika Varvikon ohjaama Vaikeuksia satumaassa saa ensi-iltansa Nousiaisten työväentalolla 13. huhtikuuta.

Näytelmä kertoo tarinan läksyjen lukemiseen kyllästyneestä teinistä, joka saa kutsun Satumaahan, jossa kaikki ei olekaan niin kuin pitää. Keitä ovat oudot hahmot, jotka yrittävät valloittaa Satumaan vai miten Satumaa onkaan vaikeuksissa?

Vaikeuksia satumaassa on Nutturlan makasiiniteatterin ja Raisio-Opiston lasten ryhmän esitys, jonka käsikirjoituksesta vastaavat Kirsti Koivula ja Virika Varvikko.

Esityskausi 13.–16.4.2024.

Turun Seutusanomat