Yhdistyksille tarjolla maksutonta näkyvyyttä

Know Your Hoodsin Lähellä.fi-integraatio tuo markkinointipalvelua käyttävissä kunnissa toimivat yhdistykset esiin.

YHDISTYS.

Digikylät maalla asumisen edistäjinä -hankkeen tavoitteena on edistää yhdistysten diginäkyvyyttä sekä kuntien veto- ja pitovoimaa. Varsinais-Suomen Kylät ry:n ja SataKylät ry:n Leader-hanketta tukee I samma båt.

Yhteistyökumppanina digikylien hankkeessa toimii Choose Your Future CYF Digital, joka tunnetaan kuntamarkkinointipalvelu Know Your Hoodsista. Hoods.fi:ssä on otettu käyttöön uusi yhdistyksiin liittyvä toiminto, joka tulee maksutta käyttöön kaikille palvelun asiakaskunnille.

Lähellä.fi-integraation ansiosta Know Your Hoods -alustalla voi tarkastella nykyisin myös yhdistystietoja. Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama valtakunnallinen yhdistysrekisteri otettiin käyttöön vuosi sitten syksyllä. Lähellä.fi-rekisterin käyttö on yhdistyksille maksutonta.

Digikylät maalla asumisen edistäjinä -hanke jatkuu ensi vuoden alkupuolella, jolloin ohjelmassa on testaustyöpajoja pilottikuntien, Paraisten, Kemiönsaaren ja Euran, yhdistystoimijoille. Samalla heille annetaan opastusta Lähellä.fi:n käyttöön. Lisäksi käydään läpi palautteita, tehdään päivityksiä Hoods.fi:hin ja kerätään jatkokehitysideoita.

Know Your Hoods on käyttäjille ilmainen palvelu, josta voi etsiä itselleen parhaan asuinkunnan. Mukana on 16 kuntaa pääasiassa Varsinais-Suomesta ja Satakunnasta. Tänä syksynä kuntamarkkinointipalvelu on laajentunut Kymenlaaksoon.

Varsinaissuomalaisista kunnista Hoods.fi-palvelun on ottanut käyttöönsä Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Lieto, Marttila, Masku, Naantali, Nousiainen, Raisio, Sauvo ja Turku.

Katariina Mäkinen-Önsoy