Jouluinen tervehdys Raisiosta

”Laulava joulumuori” Reija Kortet.

RAISIO

Raision kaupunki ja Raisiokeskus yhteistyökumppaneineen ovat tuottaneet jouluisen tervehdyksen Raisiosta.

Raision keskustassa kuvattu video löytyy Youtubesta;

https://youtu.be/Q1Cz8e_2M6k?si=Rgw0DlXckC8BSNE6

Videon idea lähti alun perin liikkeelle Raisiokeskukselle kesällä tehdystä hyvänmielen esittelyvideosta, eli Raisiokeskus svengaa -mainoksesta. Alkutalvesta Raision kaupungin elinvoimatyöpajoissa nousi monesti esiin raisiolaisuus, ME-henki sekä kaupungin keskusta. Nämä yllyttivät entisestään intoa tehdä ”koko Raision” joulutervehdys vähän poikkeuksellisella tavalla.

Lopullisen idean tuotti videotuotantoyritys RajuLive, joka hoiti myös kuvaukset, äänityksen sekä editoinnin. Videoon esiintymään kutsuttiin raisiolaisia kuoroja, Friisilän koulun musiikkiluokkia sekä Musiikkikoulu Mäkikalli, tapahtumien juontajana tutuksi tullut ”laulava joulumuori” Reija Kortet sekä UVKH Dance. Näiden yhteisponnistuksena syntyi lopulta yli sadan tekijän voimin tämä Joulutervehdys Raisiosta, jossa raisiolaiset ”vauvasta vaariin” saapuvat torille tervehtimään joulumuoria laulaen ja tanssien. Videon toivotaan tuovan iloa ja lämpöä niin raisiolaisten kuin muidenkin jouluun.