”Hunu” avasi täysin uuden keittiön uudella menulla.
YRITYSUUTISET.
Turkulainen Hunter´s Inn tunnetaan Suomen vanhimpana olutravintolana, jossa oli alkujaan tarjolla myös ruoka-annoksia. Ajan saatossa ravintola kuitenkin keskittyi enimmäkseen panimotuotteisiin.
Hunter´s Inn avasi marraskuussa uuden keittiön, joka valmistui laajennuksen myötä viereisessä liikehuoneistossa sijainneen entisen City Kebabin tiloihin. Samalla ”Hunu” teki paluun juurilleen entistä monipuolisemmalla ravintolakonseptilla.
– Keittiön osalta uusi menu on sisältää Hunter´sissa leivottuja bageleita, streetfood-annoksia, wingsejä sekä muita fingerfoodeja. Keittiö on nyt avattu ja ruokaa onkin tarjolla joka päivä kello 23 asti, kertoo ravintolatoimenjohtaja Jussi Mäkilä Hunter´s Innistä.
Ravintolan tiloihin on luvassa laajennustöiden myötä myös muita muutoksia.
– Sisätilalaajennukseen on suunnitteilla arcade-pelihalli, jossa asiakkaat voivat käydä nauttimassa nostalgiatunnelmissa perinteisiä kolikkopelejä. Uuden laajennuksen myötä Hunter´s saa ensi keväänä myös kauan kaivatun terassilaajennuksen, Mäkilä sanoo.
Katariina Mäkinen-Önsoy