Paimiossa perinteiset joulumarkkinat

Seutusanomien arkistokuva vuoden 2016 joulumarkkinoista.

PAIMIO.

Sunnuntaina 26. marraskuuta kello 12–15 Paimion kaupungintalolla pidettävät joulumarkkinat alkavat pikkujoulurauhan julistuksella ja jouluvalojen sytytyksellä.

Luvassa on jouluisen talvista tunnelmaa, hauskaa ohjelmaa sekä tietysti markkinahumua. Kaupungintalon joulumarkkinat levittäytyvät kaupungintalon pihan lisäksi aulaan, näyttelyparvelle, kirjaston lehtienlukusaliin sekä Paimiosaliin. Joulumarkkinoilla on myynnissä paikallisia ja itse valmistettuja tuotteita.

Kello 12.15 käydään Perä-Taatilan vanhapiikayhdistyksen torttukisa: Ken on tortuista kaikkein kaunein? Kutsuvieraskilpailun kauneinta torttua saa äänestää yhdistyksen teltalla kello 13.30 alkaen

Näyttelyparvella esiintyy Onnikoti Armaksen bändi, jonka jälkeen on vuorossa muun muassa Jouluyön Tonttutohinat -sirkus- ja musiikkiteatteriesitys, Musiikkiopiston pop-up muskari sekä jouluinen satuhetki (ikäsuositus 3+) ja Musiikkiopiston oppilaiden esiintyminen kirjastossa.

Suomen Karvakaverit Ry:n Paimion osaston koirat ovat tavattavissa. Ohjelmassa on myös tonttuetsintää lapsille ja partiolaisten piparipaja kirjastossa sekä joulupukki vierailu markkinoilla.

Tapahtuman järjestävät vapaaehtoiset yhteistyössä Paimion kulttuuripalveluiden ja paikallisten yhdistysten kanssa.

Katariina Mäkinen-Önsoy