Hyvinvointikeskuksen palvelut muuttuvat

Vasemmalta hieroja Tuomas Koskinen, fysioterapeutti Tita Ala-Kokko, kosmetologi ja jalkahoitaja Raija Puolitaival sekä alaraajojen fysioterapiaan erikoistunut Jyrki Heilimö.

MASKU

Maskun keskustassa Osuuspankin kiinteistössä jo vuosia asiakkaita palvelleen ”hyvinvointikeskuksen” palvelut muuttuvat.

Kymmenen vuotta tiloissa fysioterapeuttina toiminut Tita Ala-Kokko jatkaa vielä niin kauan, kunnes tehdyt maksusitoumussopimukset päättyvät – hän ei siis ota enää uusia asiakkaita. Myös lääkärin vastaanottoa Maskussa pitänyt Keijo Kuusisto on siirtynyt muualle, hänet löytää nykyisin Mehiläisestä.

– Meillä on ollut pitkään terveys- ja hyvinvointipalvelujen yhteenliittymä täällä Maskussa, nyt palveluihin on tullut ja tulee muutoksia – toki monet palvelut ovat edelleen näissä tiloissa tarjolla, kertoo Tita Ala-Kokko.
Keskuskaaren tiloissa jatkavat Raija Puolitaival, joka tarjoaa kosmetologi- ja jalkahoitopalveluja, Jyrki Heilimö, jonka repertuaariin kuuluvat alaraajojen fysioterapia ja muun muassa tukipohjalliset sekä uutena aloittanut hieroja Tuomas Koskinen.

Hyvinvoinnin ammattilaiset järjestävät yhteistuumin asiakkailleen kahvitustilaisuuden tiistaina 24. lokakuuta kello 15-18, jolloin he kertovat Keskuskaaresta tulevaisuudessa saatavista palveluista.