Tulitikkutyttö-musikaali saapuu Paimioon ja Turkuun

Musical Crew MODEn Tulitikkutyttö-musikaalikiertue pysähtyy 13.5. Paimiossa ja 18.5. Turussa. Kuva: Musical Crew MODE.
Musical Crew MODEn Tulitikkutyttö-musikaalikiertue pysähtyy 13.5. Paimiossa ja 18.5. Turussa. Kuva: Musical Crew MODE.

TEATTERI.

Paimion Teatterin Vistan näyttämöllä nähdään 13. toukokuuta kello 13 ja 19 Tulitikkutyttö-vierailuesitys. H. C. Andersenin klassikkosadun Paimioon tuovat Musical Crew MODEn nuoret teatterintekijät.

Tulitikkutyttö-musikaali kertoo tarinan ystävyydestä ja epäreiluudesta. Musikaaliksi sovitettu ja versioitu teos käsittelee tasa-arvoa tulevaisuuden yhteiskunnassa, lapsen mielikuvituksen voimaa sekä toivoa synkkienkin hetkien keskellä. Tarinaa kuljettaa suuri ensemble näyttävillä musiikki- ja tanssinumeroillaan.

Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Paimiosta kotoisin oleva Martta Entonen, sävellyksestä, sovituksesta ja musiikkien ohjauksesta Kaarinasta kotoisin oleva Petra Myllyperkiö sekä koreografiasta Myllyperkiö yhdessä Entosen kanssa.

Ensi-iltansa 14.4. Salon Teatteri Provinssissa saaneen Tulitikkutyttö-musikaalin kiertue jatkuu Paimiosta Turun Sigyn-saliin torstaina 18.5. kello 19. Tiedustelut Paimion Teatterin & Sigyn-salin lipunmyynneistä: musicalcrewmode@gmail.com. Liput: lippu.fi.

Katariina Mäkinen-Önsoy