Norjalainen Slettebakkenin motettikuoro vierailee konserttimatkallaan Raisiossa

Slettebakkenin motettikuoro Bergenistä konsertoi Raision kirkossa. Kuva: Slettebakken motettkor.
Slettebakkenin motettikuoro Bergenistä konsertoi Raision kirkossa. Kuva: Slettebakken motettkor.

MUSIIKKI.

Slettebakkenin seurakunnan motettikuoro konsertoi Raision kirkossa perjantaina 12. toukokuuta kello 18. Norjan Bergenistä kotoisin olevaa kuoroa johtaa seurakunnan kanttori Kåre Rivenes. Noin 20 laulajan kuoro viettää 35-vuotisjuhlaansa, ja on konserttimatkalla ystävyysseurakunnissaan Turun alueella 11.–14. toukokuuta.

Raision konsertissa kuullemme norjalaisten ja erityisesti bergeniläisten säveltäjien teoksia muun muassa Bergenin tuomiokirkkokanttori S. Ogaardilta, kirkkomuusikko ja Grieg-akatemian professori S. W. Holterilta sekä E. Griegiltä. Konserttiohjelmaan kuuluu myös Te Deum, jonka on säveltänyt kirkkomuusikko Harald Holtet. Holtet toimii myös konsertissa säestäjänä.

Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma maksaa viisi euroa.

Turun Seutusanomat