Musica Vocalen konsertti avaa Liedon kesämusiikkisarjan

Liedon kirkko, Kuva: Liedon seurakunta.
Liedon kirkko, Kuva: Liedon seurakunta.

MUSIIKKI.

Liedon kirkon tunnelmallisissa puitteissa nautitaan 21. toukokuuta suomalaisen musiikin illasta. Kamarikuoro Musica Vocale laulaa Liedon kesämusiikkisarjan avauskonsertissa kello 20 muun muassa Sibeliusta, Madetojaa, Palmgrenia sekä suomalaisia kansanlauluja.Illan solistit tulevat kuoron omista riveistä, Musica Vocalesta, joka on Suomen Kirkkomusiikkiliiton vuoden 2023 musiikkiryhmä. Kuoro on tullut tunnetuksi puhtaasta ja kauniista soinnistaan, ja se on laulanut suurten kirkkomusiikkiteosten lisäksi paljon juuri suomalaista kansallisromantiikan ajan musiikkia. Kuoroa johtaa Tomi Satomaa.

Liedon kesämusiikkisarjan kirkkokonsertteja kuullaan lisäksi kesä-, heinä- ja elokuussa. Kesämusiikkisarjan konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Turun Seutusanomat