Telakka Unplugged tarjoilee kaksi akustista iltaa Ruissalossa

Ruissalon Telakan Lindblom-sali. Kuva: Ruissalon Telakka.
Ruissalon Telakan Lindblom-sali. Kuva: Ruissalon Telakka.

TAPAHTUMAT.

Ruissalon Telakan ja Turun musiikkijuhlien täysin uudenlainen yhteistuotanto kantaa nimeä Telakka Unplugged. Ruissalon Telakan Lindblom-salissa kuullaan keväällä kaksi akustista konserttia, joissa taiteilijat tuodaan yleisön keskelle.

Telakka Unplugged -avausillassa 17.3. lavalla nähdään Kasmir ja Lasse Piirainen. Toinen elämyksellinen tapahtumakokonaisuus koetaan 28.4., jolloin lavan valtaa Yona trio. Tapahtumat toimivat samalla Ruissalon Telakan kaudenavauksena.

– Olemme innoissamme yhteistuotannosta Ruissalon Telakan kanssa. On inspiroivaa päästä kehittämään Turun kulttuurikenttää vahvan ja laadukkaan toimijan kanssa. Telakka Unplugged on Varsinais-Suomessa täysin uudenlainen avaus, joka sopii Turun musiikkijuhlien jo ennestään rohkeaan ja vahvaan ohjelmistoon, kertoo Turun musiikkijuhlien myynti- ja markkinointipäällikkö Eveliina Salminen tiedotteessa.

Esiintyjät tuodaan valoköynnösten alle yleisön keskelle ja tila koristellaan viinilaatikoilla, kynttilöillä, puutarhakalusteilla ja räsymatoilla. Iltaan on mahdollista yhdistää Ravintola Tenlénin herkullinen Musamenu, joka on läpileikkaus ravintolan a lá carte -listasta.

– Telakka Unplugged on loistava esimerkki yhteistyön voimasta. Turun musiikkijuhlien ja Radio Helsingin kanssa meitä yhdistää ennakkoluuloton ja nopea toiminta, haluamme luoda uutta ja yllättää asiakkaamme vuodesta toiseen. Uuden konseptin vieminen toteutusvaiheeseen on ollut vauhdikas ja hauska prosessi, jolle on taatusti jatkoa luvassa. Ympärivuotiseksi menestykseksi osoittautunut, kesäksi 2021 avautunut Tenlén BBQ & Smokery täydentää konserttielämyksen savustamokeittiön upeilla herkuilla, Ruissalon Telakan ravintolatoiminnoista vastaava Nina Koiranen sanoo.

Turun musiikkijuhlat ja Ruissalon Telakka haluavat yhteisponnistuksellaan olla mukana laajentamassa Turun kulttuurikenttää uusilla elämyksillä.

Turun Seutusanomat

 

 

Telakka Unplugged -illat toimivat Ruissalon Telakan kaudenavauksena. Kuva: Turun musiikkijuhlat.
Telakka Unplugged -illat toimivat Ruissalon Telakan kaudenavauksena. Kuva: Turun musiikkijuhlat.