Tarjolla ”Ihan parhaita hetkiä”

Mirja Sergeliuksen teos ”Kohtaaminen luonnossa”.

TAIDE

Kaarinan Taideyhdistyksen kevätnäyttely on ollut esillä Tuorlan Majatalossa viime viikon torstaista alkaen. Taideyhdistyksen ihmisten töitä on näytillä maaliskuun loppuun asti. Näyttely on nimeltään ”Ihan paras hetki”.

Näyttelyssä on esillä 22 yhdistyksen jäsenen töitä, jotka on valmistettu eri tekniikoin. Mukana on keramiikkaa, öljy-, akryyli-, akvarelli- ja värikynätöitä sekä kiinalaista tussimaalausta.

Kuvataiteisiin keskittyvässä Kaarinan Taideyhdistyksessä on yli 90 jäsentä. Yhdistyksen jäsenet ovat pääasiassa harrastajamaalareita, jotka tapaavat toisiaan kursseilla, maalausviikonlopuissa ja näyttelymatkoilla.

– Jäseniämme yhdistävät kuvataiteista nauttiminen, oppimisen ilo ja sosiaalinen kanssakäyminen, kerrotaan Taideyhdistyksen nettisivuilla.

Kaarinan Taideyhdistys on perustettu vuonna 1982.

Tuorlan Majatalo on Kuninkaantien varrella, noin 13 kilometriä Turusta itään sijaitseva ravintola-, kahvila-, kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluja tarjoava yritys, jonka yrittäjä Marja Vaiste on palkittu vuonna 2020 Kaarinan vuoden yrittäjänä ja vuonna 2021 Turun vuoden yrittäjänaisena.