Meriverkostot-tapahtuma valtaa Naantalin viidettä kertaa

Naantalin Meriverkostot
Meriverkostot-tapahtuma järjestetään nyt viidettä kertaa. Kuva tapahtumasta vuodelta 2022.

NAANTALI.

Meriverkostot-tapahtuma kokoaa torstaina 30. maaliskuuta suuren joukon meriklusterin toimijoita Naantaliin. Viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma avautuu Naantalin kylpylään kello 9.00–15.30.

Meriverkostot tarjoaa osallistujille innostavan seminaariohjelman lisäksi mahdollisuuden tavata uusia yhteistyökumppaneita, jotka voivat tarjota osaamistaan, tuotantokapasiteettia tai kokonaan uudenlaisia ratkaisuja toimialan tuleviin haasteisiin.

Näytteilleasettajaksi on ilmoittautunut jo yli 40 yritystä eri puolilta Suomea. Myös tapahtumakävijöiden ilmoittautuminen on käynnissä.

– Tapahtuman ensisijaisena tavoitteena on tarjota alusta yritysyhteistyön käynnistymiselle ja kehittymiselle. Viime vuoden osallistujista lähes 80 prosenttia kertoi kävijäkyselyssä luoneensa tapahtuman avulla uusia yhteistyöverkostoja, kertoo tapahtuman valmistelusta vastaava Naantalin kaupungin elinkeinopäällikkö Lassi Rosala.

Meriverkostoissa kuullaan aamupäivällä mielenkiintoisia puheenvuoroja meriteollisuuden tulevaisuuden näkymistä. Puheenvuorojen teemat käsittelevät alan uusia innovaatioita ja tulevaisuuden osaamistarpeita. Ajankohtaiskatsaukset kuullaan myös sekä Meyerin Turun telakalta, että Turun korjaustelakalta.

– Tämän vuoden seminaarimme ohjelma rakentui erinomaisen monipuoliseksi kokonaisuudeksi. Uskon, että jokaiselle osallistujalle on tarjolla jokin uusi näkökulma alaan. Itse odotan mielenkiinnolla kuulevani lisää mm. siitä, minkälaista tehokkuutta virtuaalinen materiaalimallinnus voi meriteollisuuden tuotekehityksen prosesseihin tuoda, toteaa Rosala.

Ilmoittautumislinkki maksuttomaan tapahtumaan löytyy Naantalin kaupungin verkkosivuilta.

Turun Seutusanomat