Turun kaupunki lähettää uudet tervehdyskirjeet tänä vuonna 65 vuotta täyttäville turkulaisille

Turun kaupunki lähettää uudet tervehdyskirjeet tänä vuonna 65 vuotta täyttäville turkulaisille. Aiemmin tällä viikolla lähetetyn pormestarin tervehdyskirjeen vapaalipukkeissa on väärä päivämäärä lipukkeiden voimassaoloajan osalta. Uudet tervehdyskirjeet saapuvat maaliskuussa.

TURKU.

Turun kaupunki on lähettänyt tällä viikolla pormestarin tervehdyskirjeen vuonna 1958 syntyneille turkulaisille. Tervehdyskirjeen vapaalipukkeissa olevan väärän päivämäärän vuoksi Turun kaupunki lähettää uudet tervehdyskirjeet maaliskuussa.

Turun kaupunki pahoittelee lipukkeissa ollutta väärää päivämäärää. Väärän päivämäärän sisältävän tervehdyskirjeen ja vapaaliput voi hävittää. Uusissa maaliskuussa lähtevissä tervehdyskirjeiden vapaalipukkeissa voimassaoloaika on 31.12.2023 asti.

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala haluaa ilahduttaa 65 vuotta täyttäviä turkulaisia maksuttomilla tutustumiskäynneillä kulttuuri- ja liikuntapalveluihin. Pormestari Minna Arven allekirjoittaman kirjeen vastaanottajat saavat kaksi liikuntapaikkakäyntiä, kaksi Turun filharmonisen orkesterin perjantaikonserttia ja käynnin Turun linnaan. Tällä tavoin Turun kaupunki haluaa tarjota mahdollisuuden päästä tutustumaan yli 65-vuotiaille suunnitellun palvelun, Seniorirannekkeen, tarjontaan.

Liikunnan ja kulttuurin harrastaminen on Seniorirannekkeen avulla todella edullista. Puolen vuoden käyttömaksulla eli 40 eurolla ovat käytössä Turun kaupungin uimahallit, kuntosalit ja maauimalat sekä kulttuuritarjonta. Ranneketta voi käyttää kerran päivässä, jolloin päivähinnaksi tulee noin 22 senttiä. Kerran viikossa käytettäessä harrastuskerran hinta jää vielä noin 1,5 euroon. Ensimmäisellä puolen vuoden käyttömaksun latauskerralla on lisäksi maksettava 8 euroa rannekkeesta. Seniorirannekkeella ei ole yläikärajaa.

Posti tuo kirjeen kotiin kaikille muille, paitsi henkilöille, jotka ovat kieltäneet tietojensa luovuttamisen suoramarkkinointitarkoituksiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin. He voivat noutaa kirjeen Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta (Blomberginaukio 4, avoinna ma–pe klo 9–12 ja 13–16) esittämällä henkilötodistuksen. Kirjettä voi myös pyytää ikääntyneiden liikuntapalveluvastaava Topi Hellalta, topi.hella@turku.fi tai p. 050 554 6224.

Turun Seutusanomat